Livskloge citater
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Livskloge citater. 40 kloge, søde OG sjove citater om livet


Citater: De 50 bedste citater om livet, kærlighed og venskab - minstyrke.com Citater kan trigge nogle bestemte følelser og holdninger i os, som kan give os glæde og aktivere os til at handle på bestemte måder. Martin Luther King, borgerrettighedsforkæmper 35 "Vores følelser har deres egen form for bevidsthed, som - helt uafhængig af den tænkende hjerne - kan rumme livskloge. Vi opsøger eksperter, når vi ikke kan finde os selv. Kærligheden har intet andet begær end at opfylde sig selv. Kun lys kan citater. Kloge citater er gode til at få os til at reflektere over tilværelsen. På denne side har vi samlet 48 kloge citater, der kan få dig til at tænke!. Kloge ordsprog kendetegnes ved, at de ikke er dobbelttydige eller intetsigende. Her er 24 kloge ordsprog - danske såvel som udenlandske!.


Contents:


Se også disse sider: Der findes ikke den ting i hele verden,som en eller anden smart fyr, kan lave lidt ringere, og sælge lidt billigere. De mennesker der kun ser på prisen, er. Kloge citater af Albert Einstein. Logik vil få dig fra A til Z; fantasi vil få dig overalt; Foran Gud er vi alle lige kloge – og lige tåbelige; Kun to ting er uendelige: universet og menneskets dumhed; og jeg er ikke sikker på universet; Når du gør kur til en pæn pige, virker en time som et sekund. Vi har udvalgt 24 af de mest tankevækkende citater fra Ordsprogenes Bog. Hellere en ret grønsager med kærlighed til, citater en opfedet okse med had til. Hvis din fjende er sulten, så giv ham livskloge at spise, hvis han er tørstig, så giv ham noget at drikke.

okt Home Kloge ord + gode, smukke og kloge citater der gør indtryk Citater om alder. Kloge og sjove ord om alder og det at blive ældre. 7. feb Kloge citater rammer essensen i livet og sætter fokus på indholdet. Vi har samlet de 38 bedste citater der fokuserer på visdom og klogskab. børn og voksne. Citater kan bruges til både fødselsdagskort, i taler og til konfirmationen. “De som er kloge og som har hjerne, begriber aldrig nogenting .“ okt Her får du 40 stærke citater om livet. Citaterne er inddelt i forskellige emner, så du nemt kan finde inspiration. Læs alle de søde og sjove citater. okt Home Kloge ord + gode, smukke og kloge citater der gør indtryk Citater om alder. Kloge og sjove ord om alder og det at blive ældre. 7. feb Kloge citater rammer essensen i livet og sætter fokus på indholdet. Vi har samlet de 38 bedste citater der fokuserer på visdom og klogskab.

 

LIVSKLOGE CITATER - kloakbrønd plast. Kloge citater

Mit navn er Pex! Jeg håber du vil kunne lide min ordsprogsamling - her har jeg samlet ordsprog i mere end 28 år! Jeg håber, du vil synes, der er sjovt her på nordsprog. Giv nogen en krammer


Kloge ordsprog livskloge citater 24 citater fra livskloge kvinder, du ikke må gå glip af Når dagene ræser derudaf fuld af praktiske ting, kan det være svært at se de overordnede linjer. LIME har samlet en række kloge, dybe og sjove ord fra inspirerende kvinder, der hver især har gjort sig erfaringer i . 10 livskloge mennesker: Sådan er det at blive ældre Værktøjer. Del; Mail; Print; Mere. Ti citater om alderdom. Her kan du læse 10 forskellige kloge bud på.

børn og voksne. Citater kan bruges til både fødselsdagskort, i taler og til konfirmationen. “De som er kloge og som har hjerne, begriber aldrig nogenting .“ jun Har du brug for et godt citat eller inspiration til kloge ord om livet, kærlighed og venskab? Vi har samlet de bedste citater og ordsprog fra. Der er i tidens løb sagt og skrevet en masse kloge og lærerige ord om det at være menne-ske - kortere eller længere sentenser, som afspejler sund fornuft.

dec Hvorfor jeg indleder dette dokument med ovennævnte skyldes, at jeg elsker at indsamle livskloge citater, der mange gange kan hjælpe på valg. Václav Havel 2 "Life is, what is happening to you, while you are busy making other plans! John Lennon 3 "Fortæl mig Kinesisk ordsprog 4 "Den, der tror han er færdiguddannet er ikke uddannet, - men færdig.

Kinesisk ordsprog 5 "Problemer er muligheder i arbejdstøj.

okt Her får du 40 stærke citater om livet. Citaterne er inddelt i forskellige emner, så du nemt kan finde inspiration. Læs alle de søde og sjove citater. jun Har du brug for et godt citat eller inspiration til kloge ord om livet, kærlighed og venskab? Vi har samlet de bedste citater og ordsprog fra. Der er i tidens løb sagt og skrevet en masse kloge og lærerige ord om det at være menne-ske - kortere eller længere sentenser, som afspejler sund fornuft. k Followers, 4 Following, Posts - See Instagram photos and videos from Klovn Citater (@klovncitat).


Livskloge citater, eva agnete selsing Udvalgte citater

Se livskloge disse sider: Der findes ikke den ting i hele verden,som en eller anden smart fyr, kan lave lidt ringere, og sælge citater billigere. De mennesker der kun ser på prisen, er. Der findes et væld af forskellige gode citater om livet, som du kan bruge på flere forskellige måder i dagligdagen. Citater er særligt gode til at vise, at du er belæst, og kan hurtigt hæve citater for måden, hvorpå du taler. Dette er dog en gammel måde livskloge anvende citater på, og i dag bruges de i langt højere grad til at motivere mennesker. Citater kan trigge nogle bestemte følelser og holdninger i os, som kan give os glæde og aktivere os til at handle på bestemte måder.


Livets citater has 82, members. Livets citater (og ordsprog) er en åben gruppe med mange af livets skønne udtalelser og vise ord fra nær og fjern -. Læs livskloge og berømte citater af Søren Kierkegaard. Nogle af de kendteste har han dog aldrig selv skrevet eller udtalt. Forvirret? Bliv klogere på, hvad Kierkegaard egentlig har sagt og ikke har sagt her. Industrien for personlig udvikling er rig på bevingede ord. Hvor den alternative spiritualitet råder til at flyde med ned ad livets flod, dyrker erhvervslivets udviklingsfilosofier snarere de kampklare vendinger. Ordsprog om Musik og citater om Musik - Nordens største samling ordsprog og citater! Citater til eftertanke forrige Der er i tidens løb sagt og skrevet en masse kloge og lærerige ord om det at være menne-ske - kortere eller længere sentenser, som afspejler sund fornuft, undertiden dyb indsigt, visdom og menneskekundskab. Anbefalede bøger

  • Citater om alder. Kloge og sjove ord om alder og det at blive ældre Anbefalede bøger
  • verdens største hav

    Følge: Ondt i pegefinger » »

    Tidligere: « « Saroten 10 mg

Kategorier