Norsk oversættelse
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Norsk oversættelse. norsk bokmål dansk ordbog online


Dansk - Norsk oversættelse | minstyrke.com I øjeblikket har vi sætninger oversat. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det. Livet i udlandet Madguide til Berlin Tyrkisk, arabisk, amerikansk eller vietnamesisk — i Berlin venter mange kulinariske fristelser på dig. Mit kærneområde er altså oversættelse mellem norsk og dansk, men oversættelse leverer også oversættelser fra engelsk, fransk og svensk til norsk samt korrektur og sprogrevision. Hjælp os med at skabe den største norsk bokmål - dansk ordbog online. Du skal blot logge ind og tilføje nye oversættelse. Glosbe er et samarbejdsprojekt. Hjælp os med at skabe den største dansk - norsk bokmål ordbog online. Du skal blot logge ind og tilføje nye oversættelse. Glosbe er et samarbejdsprojekt.


Contents:


Oversættelser er garanteret af Der står også følgende oversætter til Deres disposition: Den første - bokmål er i høj grad påvirket af dansk, lærte ham på de fleste skoler, er det baseret på dagbøger og indenlandske og litteratur i oversættelse. Norsk Dansk Ordbog - den mest avancerede online oversætter mellem dansk og alle sprog, der arbejder både online og offline. Oversættelser er garanteret af Der står også følgende oversætter til Deres disposition: Norsk er nord-germansk sprog.

Norsk Dansk Ordbog - den mest avancerede online oversætter mellem dansk og alle sprog, der arbejder både online og offline. Har du brug for en norsk oversættelse fra dansk, svensk, fransk og engelsk? Få et godt tilbud fra H. Nilsen, specialisten inden for oversættelse til norsk. Har du brug for en oversættelse til norsk fra dansk, svensk, fransk eller engelsk? Bed om et tilbud fra specialisten inden for oversættelse til norsk. Har du brug for en norsk oversættelse fra dansk, svensk, fransk og engelsk? Få et godt tilbud fra H. Nilsen, specialisten inden for oversættelse til norsk. Har du brug for en oversættelse til norsk fra dansk, svensk, fransk eller engelsk? Bed om et tilbud fra specialisten inden for oversættelse til norsk. Googles gratis tjeneste oversætter på et øjeblik ord, sætninger og websider mellem engelsk og mere end andre sprog.

 

NORSK OVERSÆTTELSE - steriliseret hund. dansk norsk bokmål ordbog online

Benyt dig af vores oversættelsesværktøj Lige nedenfor. Du kan få oversat fra stort set alle sprog til andre sprog. Dansk norsk ordbog Norge ligger ikke langt fra Danmark, men alligevel kan det nogle gange være svært at forstå hvad de kære nordmænd mener når de skriver. Norsk og dansk lyder ens, men når man først skal skrive norsk, bliver det hurtigt en smule problematisk. Derfor kan du her via denne dansk norsk ordbog, nemt lave en dansk norsk oversættelse hvor tingene er stavet korrekt.


dansk - norsk oversættelse norsk oversættelse Oversæt Deaktiver øjeblikkelig oversættelse. Dansk. Engelsk. Tysk. Registrer sprog Dansk. norsk. engelsk. spansk Oversett tekst eller nettside. Skriv inn en tekst eller en nettadresse, eller oversett et dokument. Om Google Oversetter Fellesskap Mobil. Om.

Skriv en frase på norsk for at søge i ordbogen efter en norsk-engelsk oversættelse. Du kan også skrive et engelsk ord og få en norsk oversættelse. Hvis der er for. Vi har arbejdet med oversættelse til norsk i mange år og har flere fastansatte oversættere på vores kontor i Oslo. Vi er specialister i oversættelse fra tysk, engelsk. Prøv Det Nu Nemt & Hurtigt! Benyt dig af vores oversættelsesværktøj Lige nedenfor. Du kan få oversat fra stort set alle sprog til andre sprog. Begynd at oversætte.

Skriv en frase på norsk for at søge i ordbogen efter en norsk-engelsk oversættelse. Du kan også skrive et engelsk ord og få en norsk oversættelse. Hvis der er for mange resultater, kan du bruge de forskellige søgefiltre, som sorterer efter stil, grammatik, region og andet.

Skriv en frase på norsk for at søge i ordbogen efter en norsk-engelsk oversættelse. Du kan også skrive et engelsk ord og få en norsk oversættelse. Hvis der er for. Vi har arbejdet med oversættelse til norsk i mange år og har flere fastansatte oversættere på vores kontor i Oslo. Vi er specialister i oversættelse fra tysk, engelsk. Prøv Det Nu Nemt & Hurtigt! Benyt dig af vores oversættelsesværktøj Lige nedenfor. Du kan få oversat fra stort set alle sprog til andre sprog. Begynd at oversætte. Oversættelse. Sproget indeholder mere end ord, og en god oversættelse forudsætter bred forståelse for sprogkulturen. De fleste har prøvet at anvende minstyrke.com Google Translate – og undret sig over resultatet, når en velskrevet og gennemtænkt tekst bliver helt eller delvis uforståelig.


Norsk oversættelse, bødetakster med trailer Autoriserede oversættelser

Har du brug for en oversættelse til norsk? Jeg er translatør i norsk samt magister i norsk og fransk, endvidere har jeg arbejdet i en årrække som ingeniør i Norge. Oversættelse til norsk er min kærneydelse. Jeg har arbejdet som oversætter til dansk og norsk sidenved siden af dette har jeg skrevet den første tovejs ordbog oversættelse dansk og norsk. Jeg er efterfølgende blevet engageret af udgiveren, Gyldendal, til løbende at skrive artikler til deres online norsk-dansk og dansk-norsk ordbog. Skriv en frase på norsk for at søge i ordbogen efter en norsk-engelsk oversættelse. Du kan også skrive et engelsk ord og få en norsk oversættelse. Oversættelse der er for mange resultater, kan du bruge de forskellige søgefiltre, som sorterer efter stil, grammatik, region og andet. Har du problemer med at finde et norsk ord, fordi du er usikker på stavemåden?


Hurtig dansk norsk oversættelse Står du og mangler en dansk norsk oversættelse? Norsk er et svært sprog, men oversættelser af det kan især være ret svære. Oversættelse til norsk - dansk norsk oversættelse. Få oversat dine tekster fra dansk eller svensk til norsk af nordmand, minstyrke.com i dansk. Norsk oversætter. 15 års erfaring. Norsk Dansk Oversættelse. Gratis online oversættelse for albansk, arabisk, bulgarsk, catalansk, kinesisk, kroatisk, tjekkisk, dansk, hollandsk, engelsk, estisk, filippinsk, finsk, fransk, galicisk, tysk, græsk, hebræisk, hindi, ungarsk, indonesisk, italiensk, japansk, koreansk, lettisk, litauisk, maltesisk, norsk, polsk, portugisisk. Norsk er nord-germansk sprog. Den blev grundlagt i det første årtusinde af oldnordisk. På grund af den historiske udvikling (forbinder Norge til Danmark i mere end år) har to norske litterære varianter. Søg i norsk-engelsk ordbog. Find en engelsk oversættelse i den gratis norsk ordbog fra minstyrke.com Tilføj oversættelse Seneste ændringer Glosbe er hjem for tusindvis af ordbøger. Vi leverer ikke kun ordbog dansk - norsk bokmål, men ordbøger for hver eksisterende par af sprog - . giggle = fnise. Den online Engelsk til Norsk ordbog. Kontroller stavning og grammatik. Engelsk - Norsk oversættelser. Over 40, Norsk oversættelser. dansk online ordbøger

  • Hvad er oversættelse? dansk online ordbøger
  • fanget erektion

    Følge: Piratjolle » »

    Tidligere: « « Hvad vil gøre min pik større

Kategorier